هفته نامه "شهر امید" در سی و سومین شماره خود نوشت:
بیل گیتس
بیل گیتس: فرزندانم به کمک به خیریهها افتخار میکنند.
بیل گیتس ثروتمندترین فرد جهان و موسس و مدیر شرکت «مایکروسافت» اعلام کرد سه فرزندش از تصمیم او و همسرش برای بخشیدن ثروتشان به خیریه پس از مرگشان حمایت میکنند.
بیل گیتس 60 ساله با اشاره به برخی شایعات مبنی بر مخالفت سه فرزندش با بخشش ثروت خانوادگی 70 میلیارد پوندی به خیریه گفت فرزندانش نه تنها با این تصمیم مخالف نیستند بلکه به صرف شدن آن برای بهبود وضعیت زندگی فقرا در جهان افتخار میکنند.
بیل گیتس و ملیندا همسرش صاحب یک بنیاد خیریه به نام «بیل و ملیندا گیتس» هستند و تصمیم دارند 70 میلیارد پوند ثروتشان را پس از مرگ در اختیار این خیریه قرار دهند.
بیل و ملیندا صاحب سه فرزند «جنیفر» 20 ساله، «روری» 17 ساله و «فب» 14 ساله هستند.
بیل گیتس گفت فرزندانش از نزدیک در جریان فعالیتهای خیریه بنیاد او هستند و با سفر به اقصی نقاط دنیا در جریان فعالیتهای خیریه این بنیاد برای ریشهکن کردن فقر و کمک به فقرا قرار گرفتهاند و به همین خاطر بهخوبی دلیل این تصمیم والدینشان را میدانند.
«جنیفر» فرزند بزرگ بیل و ملیندا دانشجوی سال دوم در دانشگاه استنفورد است و دو فرزند دیگر آنها مشغول تحصیل در دبیرستان بوده و در کنار پدر و مادرشان در حومه سیاتل واشنگتن زندگی میکنند.
بیل گیتس گفت که فرزندانش به اندازه کافی آموزش دیدهاند و میتوانند آینده زندگی خود را تامین کنند و نیازی به ارثیه خانوادگیشان ندارند.
او گفت به نفع فرزندانش نیست که صاحب چنین ثروت هنگفتی شوند و آنها باید با تواناییهای خودشان آینده و رویاهای خود را بسازند.
گیتس در این مصاحبه گفت که هیچگاه کیف پولی به همراه ندارد.
او همچنین اعتراف کرد که حمامهای بیمصرف و زیاد خانه شخصیاش و پروازهای بیشمارش با جت شخصی به دور دنیا نوعی «اسراف» بوده است.
گیتس تاکید کرد که در 16 سال گذشته و از زمان تاسیس شرکت مایکروسافت بیش از 30 میلیارد دلار از درآمدهای این شرکت را صرف امور خیریه کرده است.
او گفت در اثر این سرمایهگذاریها هم اکنون آمار مرگومیر کودکان در دنیا از 12 میلیون کودک در سال به 6 میلیون مورد کاهش یافته است. او گفت تا سال 2030 این آمار به نصف (3 میلیون کودک) کاهش خواهد یافت.
بیل و ملیندای 52 ساله موسس یک بنیاد خیریه هستند که هدف آن ارتقای آموزش و بهداشت اقشار فقیر در اقصی نقاط جهان بهویژه در کشورهای فقیر است.