هفته نامه "شهر امید" در سی و هشتمین شماره خود نوشت:
راهاندازی مرکز مطالعات خیر ماندگار
بنیاد خیریه آلا به دنبال آن است تا از ظرفیتهای علمی، دانشگاهی و حوزوی در راستای خیر ماندگار استفاده کند.
مدیرعامل بنیاد خیریه آلا بر ضرورت دانشبنیان بودن امور خیر تاکید کرد و گفت: مرکز مطالعات خیر ماندگار با همکاری دانشگاه اصفهان راهاندازی شده است.
محمد صالح طیبنیا، مدیرعامل موسسه خیریه آلا در اولین همایش ملی خیر ماندگار که در سالن همایشهای دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ضرورت برگزاری همایش خیر ماندگار از دو جهت قابلبررسی است که از آن جمله میتوان بهضرورت مشارکت کار خیر در کشور اشاره کرد.
او بر ضرورت دانشبنیان بودن کار خیر تاکید کرد و افزود: در کارهای خیر باید از فعالیتهای علمی و پژوهشی استفاده کنیم.
طیبنیا با اشاره به شکلگیری بنیاد خیریه آلا از سال 93 و اهداف و برنامههای آن گفت: بنیاد خیریه آلا رسالت اصلی خود را بر اساس کارهای پژوهشی و راهبردی انجام میدهد، بنابراین به دنبال آن است تا از ظرفیتهای علمی، دانشگاهی و حوزوی در راستای خیر ماندگار استفاده کند.
مدیرعامل بنیاد خیریه آلا تصریح کرد: جامعه علمی و دانشگاهی کشور تلاش گستردهای در امور خیر داشته است بهطوریکه با همکاری دانشگاه اصفهان مرکز مطالعات خیر ماندگار راهاندازی شد.
او با اشاره به امضای تفاهمنامههای متعدد با وزارتخانهها و نهادها گفت: طبق هماهنگیهایی که انجام دادهایم قرار است رشتهای در امور خیر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری با همکاری دانشگاه اصفهان بهزودی راهاندازی شود.
معاون دانشگاه فرهنگیان نیز در این همایش گفت: فراخوان مقاله در شش محور با موضوعات آموزش، اقتصاد، فقه و حقوق، جامعه و فرهنگ انجام شد که در آن ایدهپردازان و صاحبان دانش به ارائه ایدههای نو خود در این موضوعات پرداختند.
نعمتالله موسیپور افزود: بیش از 181 مقاله، ایده و تجربه به دبیرخانه همایش خیر ماندگار ارسال شده و این همایش میتواند فرصت مناسبی برای همکاری موسسات خیریه و دانشگاهها و مراکز علمی ایجاد کند.