هفته نامه "شهر امید" در سی و نهمین شماره خود نوشت:
گروه همخوانی «آوای شهر امید»
علاقهمندی پیششرط ورود به گروه آوا
گروه همخوانی «آوای شهر امید» توسط فردی که دانشآموخته موسیقی و مدرس دانشگاه در همین حوزه هم است رهبری میشود.
سعید رضایت که در زمینههای کلاسیک، پاپ و ملی آهنگسازی میکند از بدو کار گروه همخوانی آوا، آموزش و رهبری این گروه را به عهده داشته است. رضایت درباره حضورش در این گروه میگوید: بانی گروه آوا، خیریه شهر امید و در راس آن آقای دکتر پیرهادی هستند.
هدف اصلی ما در تاسیس و تشکیل این گروه که بنده هم از اولین روزهای تاسیس افتخار همراهی و همکاری با آن را داشتم، صرفا تربیت یک سری خواننده و آموزش موسیقی نبود. قشر مورد هدف ما در این گروه زنان میانسال با رنج سنی 40 سال به بالا هستند که عموما یا بازنشستهاند یا خانهدار. سعی ما بر این است که بتوانیم از توانمندیهای این زنان استفاده کنیم. هدف اولیه ما در واقع کمک به این افراد است تا از روزمرگیها و افسردگی فاصله بگیرند. تعداد زیادی از زنانی که برای همخوانی در گروه به ما مراجعه کردند دارای مشکلات و بیماریهای جسمی یا روحی بودند که بعد از ورود به گروه علاقهمند، باانگیزه، پرانرژی و متحول شدند و اغلب آنها هماکنون احساس رضایت و بهبودی بیشتری دارند. ما در این گروه سعی کردیم فضایی را ایجاد کنیم که افراد گروه حس کنند اینجا خانه دومشان است. گرمی و صمیمت ایجاد شده در گروه به حدی است که خود من هم که تخصصم رهبری گروه کر است، تصور آن را نمیکردم.
ما البته برای گروهمان قوانین و قواعد خاصی را مدنظر داریم که شامل علاقهمندی، نظم و انسجام است. در واقع افرادی که مایل باشند به گروه ما بپیوندند باید پیششرط علاقهمندی را داشته باشند. از این افراد تست میگیریم و بعد از پذیرش ملزم هستند در تمرینات که بهصورت یک جلسه در هفته برگزار میشود، حضور داشته باشند.
قطعاتی که برای اجرا انتخاب و ساخته میشوند بیشتر قطعات ملی، میهنی، محلی و بومی هستند. یکی از کارهایی که در گروه انجام میشود این است که ما مبانی موسیقی را به زبان ساده با هدف خودباوری در زنان به اعضا آموزش میدهیم. در واقع زنان به این خودباوری میرسند که در این سن هم میشود یاد گرفت که البته این آموزش مورد استقبال اعضا قرار گرفته تا جایی که میبینم پیگیریهایی که از طرف زنان در گروه میشود بیش از هنرجوهایی است که در دانشگاه دارم.